Kategorie: casino club

Bog rata

bog rata

Mars je u rimskoj mitologiji sin Jupitera i Junone, Vulkanov brat, Venerin ljubavnik, i bog rata. Otac je Romula i Rema, osnivača rima, te su ga Rimljani smatrali  ‎ Bogovi · ‎ Jupiter · ‎ Minerva · ‎ Vulkan. Mars je bio bog rata i smatrali su ga ocem osnivača Rima. Mnogi rimski bogovi imali su svoje parnjake u starijim grčkim prethodnicima. Mars se u grčkoj. Bog odgovoran za požudu, ljubav i seks, također je štovan kao očinsko Ares - Zeusov i Herin sin, bog rata i bojne vreve, simbol hrabrosti, silovitosti i junačke.

Bog rata Video

Bog Rata - MAČ OD ARTEMIS [Ep.6] Teogoniju ili postanak bogova opisivali su mnogi izvori, a najpoznatije je Heziodovo djelo Teogonija. Merkur je rimski bog trgovine, putovanja, te je glasnik bogova. Imaju sina Tritona , vodenjaka. Saturn je bog vremena u rimskoj mitologiji. Drugi projekti Wikimedia Commons. bog rata Osim epova, u to ulaze i pjesme te druge ich bin ein star gewinner vrste poput Homerskih himni. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. On sam kao legendarna figura spominje se u jednom dijelu eseja O muzici koji se nekada pripisivao Plerhtu. Solitaire online kostenlos ohne anmeldung spielen je pandan kod Grka Posejdon. Prema drugom mitu, sin je Junone i cvijeta kojeg je nosila Flora. Noris Patriticus je sin Venere i Marsa. Ares na Wikimedijinoj ostavi. Iz njega su nastali prvi bogovi:. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Praotac je vodenog zmaja kojeg je ubio Kadmej. Text in the box: Slavenska mitologija i slavenska vjera razvijale su se kroz otprilike godina. Slavenska mitologija Slavenska kultura Indoeuropska mitologija.

Bog rata - Seriosität

Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Jupiter je bog svjetla. Zbog takve uloge, bilo ih je nevjerojatno mnogo. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. FILTER BY SCHOOL Harvard University See more Imenski prostori Stranica Razgovor. Noris Patriticus je sin Venere i Marsa. To protect our users, we can't process your request sven bomwollen kostenlos spielen. Venerini pandani u drugim religijama su: Prema mitu je otac Romulapa tako i praotac Rimljana. Dobavljeno iz " https: Praotac je vodenog zmaja kojeg je ubio Kadmej. Pogledajte Uvjete uporabe za detalje. Jupiter je vrhovni rimski bog, bog oluja, groma i munje. Po Neptunu je ime dobio jedan planet i radioaktivni element neptunij. Po njoj je nazvan prvi otkriveni asteroid 1 Ceres. On sam kao legendarna figura spominje se u jednom dijelu eseja O muzici koji se nekada pripisivao Plerhtu. Venera je udata za Vulkana , ali ga je stalno varala s Marsom , njegovim bratom.

Bog rata - der

Slavenski neopogani smatraju kako je upravo Triglav predstavljao Sveto Trojstvo. Teogoniju ili postanak bogova opisivali su mnogi izvori, a najpoznatije je Heziodovo djelo Teogonija. Po Neptunu je ime dobio jedan planet i radioaktivni element neptunij. Vulkanov brat je Mars. Mars je otac Romula i Rema koji su osnovali Rim , te tako praotac Rimljana.

0 Replies to “Bog rata”